torsdag 8. mars 2012

En siste hilsen til Ace

Hei dere,

mandag 5.mars 2012 skjedde det vi ikke engang hadde fått tid å frykte; Ace døde, sovnet inn.

Ace har hatt et kjempefint 6 1/2 års liv, med masse lek og moro. En kjempe grei gutt som alltid var ekstremt blid og glad. Elsket alle rundt seg og alle nye han møtte på veien. Elsket lange turer, elsket å bade, elsket å ta løpefart på bygga og stupe uti, elsket å gå på ski, elsket mat, elsket når vi var glade - og var vi ikke det, fikk han oss glad, han elsket i det hele tatt livet.
Ace fikk desverre, som så altfor mange andre, kreft i magen sin. Og vi er så takknemmelige for at han ikke ble fikk synlig vondt og syk før den siste helgen han levde, slik at han slapp å lide lenger enn nødvendig. Han var nok syk en stund, men vi merket på ingen måte at han hadde noe vondt. Vi vet jo at han hadde en høy smerteterskel, og tenker selvfølgelig på dette i ettertid, og håper han ikke han har skjult altfor mye for oss.
Han tilbragte sitt siste døgn på Oslo Dyreklinikk, hvor de har vært helt fantastiske. De har gitt oss veldig  god, profesjonell hjelp fra første stund. Før vi oppdaget hvor ille det sto til med Ace, ble han i første rekke  satt på intravenøst og antibiotika. Da han etter første natt på "sykehuset"  denne spesielle mandagen ikke hadde kommet seg noe særlig, tok de ultralyd på han og fant en tumor i tarmene..Da lurte de på om vi ville at de skulle åpne å se om det var en god eller ond en, og i tilfelle om spredning. Vi ønsket å gi den livsglade gutten vår en sjanse, men det de så var desverre ingenting Acemannen vår kunne levd med. Det var ingenting de kunne gjøre for å ha hjulpet han, og vi valgte da å la han få sovne fredelig inn mens han ennu var i sin egen verden etter operasjonen.
Det er fælt å ikke ha tatt et ordentlig farvel med deg Ace, selv om vi vet at vi på en måte har gjordt det alikevel.
Vi ville skåne deg fra unødig smerte.
Du har bidratt til at årene vi har hatt sammen har vært fylt med utrolig mye glede, moro og mange, mange lange mil enten på beina, på ski både i skog og ved sjø.
Ingen av oss vil noengang glemme deg, men huske deg som den gla`gutten du var. Mor har lagt inn noen bilder av Ace helt fra han var valp.
Han ble født 11. juli 2005, og døde 5. mars 2012.                                (fortsetter under nederste bilde)


Vi vil med dette  avslutte siste kapittel i bloggen til Aceogmor, som har inneholdt dagligdagse hendelser fra Ace sitt liv.

Hvil i fred, Ace. Det fortjener du.
Klem hele din familie

2 kommentarer:

 1. Åhh nå måtte jeg felle tårer! Så trist så trist! Ace var så herlig levende og glad. Kan bare forestille meg hvordan dere har det.

  Vi tenker på dere mye og håper at alt går bra.

  Vi mistet Nansen Senior bare et år gammel. Så fikk vi Junior ca 9 mnd senere. Glede:))

  Ta god vare på dere selv og vi sender en hilsen til Ace og vet han har det godt nå også! ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig hilsen, Nansen! Mor, far,søsken og resten av familien har felt mange tårer, ja. Dette er aldri lett, men endel av livet,desverre. Vi vet også at Ace har det godt nå, og vi vil aldri, aldri glemme han - men alltid huske han som den livsglade, lekne og snille gutten han var.

   Slett